Tjänster

Utifrån vår produktportfölj kan vi hjälpa er att finna en lösning som passar era behov bäst. Vi erbjuder applikationsstöd i form av beräkningar, produktval och CAD-filer för att nämna lite av det vi erbjuder. Fler exempel på vad vi kan hjälpa till med finns nedan, men tveka aldrig att kontakta oss för att diskutera dina behov.

Hur kan vi hjälpa dig?

Projektering och konstruktion

InterAlia har lång erfarenhet av både projektering och konstruktion men också ett mycket stort nätverk av samarbetspartners inom vitt skilda teknikområden. Behöver du olika förslag på tekniska lösningar, konstruktionsråd, hjälp med att beräkna motorstorlek och motorstyrning, veta mer om olika ytbehandlingar eller bara bolla idéer så står vi redo att ge en hjälpande hand eller hänvisa dig till en lämplig expert!

Kundanpassning och logistiska lösningar

Kundanpassning är inga konstigheter för oss. Behöver du en grön produkt istället för en röd eller annan typ av axeltapp, fläns eller hålbild så är det inga problem. Enklare kundanpassning kan vi göra själva, behöver du en större modifikation eller utveckla en helt egen variant av en produkt så kan vi med hjälp av våra leverantörer se om det är möjligt inom de ramar ni anger. När det kommer till leveranser så är vi synnerligen flexibla – just-in-time, avrop, lagerhållning med egen avhämtning eller speciell paketering är inga problem. Vi har också vana att arbeta mot olika branscher, kvalitetsstandarder och dokumenterings-krav oavsett om det gäller Sverige eller övriga världen.

Eftermarknad

Reservdelar vid akut behov eller enligt ett regelbundet leveransschema kan vi förstås tillhandahålla till alla de produkter vi säljer. Vi erbjuder även ersättningsmoduler för vissa äldre produkter såsom skensystemet Movorail, lyftsystemet Movolift och linjärenheterna Movopart M90/M140. Andra former av service, reparation och underhåll kan också diskuteras. Kontakta oss för mer information.

Kontakt

    Bli kontaktad
    Jag godkänner integritetspolicyn