Nyheter

Rätt lösning med nytt formulär

Nu gör vi det ännu enklare för er att få rätt lösning för er Denso-robot! Vi har tagit fram ett formulär där du som kund kan [...]

Läs mer

Cobotta – kollaborativa robotar

Densos program av kollaborativa robotar, Cobotta, sätter grunden för nya möjligheter. Cobotta är en [...]

Läs mer

Träffa oss på Elmia Subcontractor

Nu är det dags att planera in ett besök på Elmia-mässan i Jönköping i höst. Den 14-16 november har du möjlighet att besöka oss. Dessutom kommer vi [...]

Läs mer

Dämpare för chocklaster

Tidigare har upptagning av stora chocklaster på linjära cylindrar mest förknippats med hydrauliska system, nu har Thomson utvecklat en egen unik lösning för detta som nu erbjuds som tillval till det nya Thomson XD-ställdonet.

Läs mer

Ny serie väldigt små glidskruvar

Thomson har släppt en serie väldigt små glidskruvar för applikationer där storleken är helt avgörande. Med diametrar ner till så lite som 2 mm kan vi nu hitta lösningar på applikationer man tidigare inte kunde lösa!

Läs mer

Ny serielansering: Thomson Precision Ball Splines

Thomson har nu lanserat en helt ny serie splines-axlar i metriskt utförande. Dessa axlar erbjuder i det närmaste friktionsfri linjär- och roterande rörelse i en produkt vilket ger möjligheter att göra en mer kompakt konstruktion med mycket höga prestanda.

Läs mer

Thomson XD – det kraftigaste standardställdonet någonsin

Har du något stort och tungt som behöver flyttas? Nu lanserar Thomson det kraftigaste standardställdonet någonsin med en lastkapacitet på 25.000 N i en smart förpackning, Thomson XD.

Läs mer

Thomson Compact Linear Systems – Ny serie små modulära linjärenheter

Nu finns en ny serie mycket kompakta linjärsystem från Thomson. Istället för att titta på olika komponenter för lagring, drivning och momentupptagning kan man här enkelt specificera ett komplett system som kan konfigureras på olika sätt för bästa möjliga anpassning till befintligt utrymme till exempel. Man bygga på höjden eller bredden samt använda linjärlager eller […]

Läs mer

Vi har återigen tagit Guld i kreditvärdighet!

Vi har fått högsta kreditvärdighet från UC vilket visar att det är tryggt att göra affärer med oss även i lite mer utmanande tider!

Läs mer