Ställdonet som är smartare, mindre och mer effektiv 

Thomson Electrak XD driver utvecklingen av elektriska linjära ställdon framåt och är tillräckligt stark för att klara dina hydrauliska applikationer. Samtidigt är den smartare, mindre och mer effektiv än konkurrerande tekniker. Utöver sin banbrytande styrka erbjuder XD ett omfattande skydd mot även de tuffaste förhållanden med IP-klass IP67/69K och ett temperaturområde på -40 C till + 85 C, och har förbättrad styrbarhet och diagnostik via inbyggd elektronik. Nämnde vi slaglängd upp till 1.2 meter?

  • Dynamisk last upp till 25.000 N
  • Hastighet upp till 75 mm/s
  • Duty cycle upp till 100%
  • Livslängd upp till 275.000 fulla cykler
  • Dämpare för chocklaster finns som tillval – nyhet!
  • Inbyggd elektronik för övervakning och diagnostik samt smarta funktioner
  • Kontroll av hastighet, position & kraft
  • Programmerbara ändlägesgivare som tillval
  • Lägesåterkoppling/feedback som tillval
  • Buss-kommunikation (CANopen® or SAE J1939) som tillval

Vi flyttar!

Under året kommer vi flytta vår verksamhet till nya, mer ändamålsenliga, lokaler. En spännande resa som vi har påbörjat och som kommer att pågå under ett antal månader framöver. Vi kommer att göra allt vi kan för att minimera störningar i vår service och leveranser under tiden. Redan nu är en del av vår verksamhet […]

Läs mer

Ny serie miniatyr-kulskruvar från Thomson

Thomson har nu släppt en ny serie kulskruv i minimalt utförande! Med klassens bästa lastkapacitet i jämförbara storlekar ger skruvarna nya möjligheter att göra kraftfulla konstruktioner, i minsta möjliga storlek. Unik kulretur-design i de nya muttrarna, med fler kulvarv som ger maximal kraft, samtidigt som de ger exakt, mjuk och tyst drift.

Läs mer

Ny katalog från Denso

Denso har nu släppt en helt ny produktkatalog. I den nya katalogen finns nu hela Densos imponerande breda sortiment av robotar inklusive de nya kollaborativa Cobotta Pro-robotarna. Du hittar även all information om styrsystem och de övriga tillbehör som finns. Se den nya katalogen och hör av dig till oss med frågor eller funderingar kring […]

Läs mer