Ställdonet som är smartare, mindre och mer effektiv 

Thomson Electrak XD driver utvecklingen av elektriska linjära ställdon framåt och är tillräckligt stark för att klara dina hydrauliska applikationer. Samtidigt är den smartare, mindre och mer effektiv än konkurrerande tekniker. Utöver sin banbrytande styrka erbjuder XD ett omfattande skydd mot även de tuffaste förhållanden med IP-klass IP67/69K och ett temperaturområde på -40 C till + 85 C, och har förbättrad styrbarhet och diagnostik via inbyggd elektronik. Nämnde vi slaglängd upp till 1.2 meter?

  • Dynamisk last upp till 25.000 N
  • Hastighet upp till 75 mm/s
  • Duty cycle upp till 100%
  • Livslängd upp till 275.000 fulla cykler
  • Dämpare för chocklaster finns som tillval – nyhet!
  • Inbyggd elektronik för övervakning och diagnostik samt smarta funktioner
  • Kontroll av hastighet, position & kraft
  • Programmerbara ändlägesgivare som tillval
  • Lägesåterkoppling/feedback som tillval
  • Buss-kommunikation (CANopen® or SAE J1939) som tillval

Vad kan CAN busskommunikation göra för din automation?

Nästa generations elektriska ställdon som stöder CAN-busskommunikation (control area network) möjliggör intelligent styrbarhet till linjära rörelser, inklusive de applikationer som tidigare använde traditionella elektriska ställdon, hydraulcylindrar eller manuella operationer. Det har skett en betydande [...]

Läs mer

CAD-modeller Linjärenheter M90 & M140 

Våra populära trotjänare linjärenheterna M90 & M140 har funnits på marknaden i många år. Det är en serie med mycket robusta och pålitliga linjärenheter med nästintill oöverträffad livslängd. Letar du efter något som tryggt och säkert kan utföra en linjär rörelse problemfritt under många år behöver du inte leta längre! För första gången finns nu […]

Läs mer

Ny serie industriella ställdon från Setec

Setec har nu lanserat en ny, uppdaterad serie industriella ställdon. Ställdonen kallas AMC respektive AMT beroende på om motorn sitter i vinkel eller inline. Den nya serien är en vidareutveckling av de äldre ECO/ECU, med förbättrad prestanda [...]

Läs mer