Ny serie väldigt små glidskruvar

Thomson har släppt en serie väldigt små glidskruvar för applikationer där storleken är helt avgörande. Med diametrar ner till så lite som 2 mm kan vi nu hitta lösningar på applikationer man tidigare inte kunde lösa! Små, precisa, anpassningsbara och tillgängliga med glappfria muttrar är bara några av ledorden här. Med nästan mikroskopisk inbyggnadsstorlek passar dessa skruvar utmärkt till exempel i medicins-tekniska utrustningar såsom handhållna injektorer/pumpar/undersökningsutrustningar och XY-bord till mikroskop för att nämna något.

  • Storlek ner till 2 mm diameter
  • Glappfria muttrar som tillval (en av världens minsta!)
  • Patentsökt unik integrerad kopplingsmodul för enkel anslutning till övrig utrustning som tillval
  • Stora möjligheter till kundanpassning med avseende på änd-bearbetning, ytbehandling/beläggning och mutterdesign

En liten produkt med stora möjligheter!

Kontakta oss för mer information eller läs mer i katalogen här

Ny katalog från Denso

Denso har nu släppt en helt ny produktkatalog. I den nya katalogen finns nu hela Densos imponerande breda sortiment av robotar inklusive de nya kollaborativa Cobotta Pro-robotarna. Du hittar även all information om styrsystem och de övriga tillbehör som finns. Se den nya katalogen och hör av dig till oss med frågor eller funderingar kring […]

Läs mer

Maximera hastigheten även vid höga laster

Thomson har nu släppt en ny storlek av kulskruv i serien ”High Load”. Med en diameter på 50 mm och en exceptionellt hög stigning på 100 mm har ett nytt kraftfullt höghastighetsalternativ lagts till Thomsons kulskruvfamilj. Denna kan stödja höga körhastigheter, även under extremt dynamiska krav, i applikationer som kräver en dynamisk lastkapacitet på upp […]

Läs mer

Ställdonet som är smartare, mindre och mer effektiv 

Thomson Electrak XD driver utvecklingen av elektriska linjära ställdon framåt och är tillräckligt stark för att klara dina hydrauliska applikationer. Samtidigt är den smartare, mindre och mer effektiv än konkurrerande tekniker. Utöver sin banbrytande styrka erbjuder XD ett omfattande skydd mot även de tuffaste förhållanden med IP-klass IP67/69K och ett temperaturområde på -40 C till […]

Läs mer