Tillfällig avvikelse på Elektra HD och MD ställdonen från Thomson

På grund av att en komponent till kretskorten till Electrak HD och MD ställdonen från Thomson inte går att införskaffa på marknaden har man fått ersätta med en annan komponent tillfälligtvis. Detta har minimal påverkan men för närvarande är max-temperaturen ställdonen klarar nedskriven till 70 C istället för normalt 85 C. Använder du ditt ställdon i omgivningar med väldigt höga temperaturer måste vi invänta återgången till standardkomponenten. Vi har i dagsläget ingen tidpunkt när detta kan ske. Kontakta oss för mer information kring detta.

Ny katalog från Denso

Denso har nu släppt en helt ny produktkatalog. I den nya katalogen finns nu hela Densos imponerande breda sortiment av robotar inklusive de nya kollaborativa Cobotta Pro-robotarna. Du hittar även all information om styrsystem och de övriga tillbehör som finns. Se den nya katalogen och hör av dig till oss med frågor eller funderingar kring […]

Läs mer

Maximera hastigheten även vid höga laster

Thomson har nu släppt en ny storlek av kulskruv i serien ”High Load”. Med en diameter på 50 mm och en exceptionellt hög stigning på 100 mm har ett nytt kraftfullt höghastighetsalternativ lagts till Thomsons kulskruvfamilj. Denna kan stödja höga körhastigheter, även under extremt dynamiska krav, i applikationer som kräver en dynamisk lastkapacitet på upp […]

Läs mer

Ställdonet som är smartare, mindre och mer effektiv 

Thomson Electrak XD driver utvecklingen av elektriska linjära ställdon framåt och är tillräckligt stark för att klara dina hydrauliska applikationer. Samtidigt är den smartare, mindre och mer effektiv än konkurrerande tekniker. Utöver sin banbrytande styrka erbjuder XD ett omfattande skydd mot även de tuffaste förhållanden med IP-klass IP67/69K och ett temperaturområde på -40 C till […]

Läs mer